Nieuws RSS

Koningsnacht in Tivoli!

dinsdag 22 april 2014

Code oranje! Voor Koningsnacht hebben we een overvol programma. Neem alvast een kijkje in het gloednieuwe TivoliVredenburg bij De Revolutie, of kom naar Zer00's Heroes (inmiddels uitverkocht) in Tivoli Oudegracht of de Kill All Hipsters extravaganza in De Helling!

In TivoliVredenburg gaan voor het eerst de Ronda en Pandora tegelijk open bij De Revolutie. En daarvoor draaft alleen maar dj-royalty op. Zoals Chris Liebing, de Duitse techno-dj met zijn hard-techno die dankzij de industriële sound de geuzennaam ‘Schranz’ heeft gekregen. Uit Rusland komt Nina Kraviz met in haar platenkoffer house, techno en wodka. Nederlands trots Gerd, een blijvende legende uit de 90’s house scene.

In de Oudegracht knoopt Zer00's Heroes (uitverkocht) de eindjes van de jaren nul aan elkaar, dwars door de pop, dance, pulp en early urban heen. Gorillaz, de Jeugd van Tegenwoordig, Kings of Leon, Pink, Justin, Queens of the Stone Age, Kernkraft 400, The White Stripes, Kosheen, Franz Ferdinand, Britney en zoooooo veel meer.

In De Helling presenteren we een kleine Kill All Hipsters extravaganza, met een speciale line-up vol up-and-coming bands en sprankelende gast-dj’s. 5 uur lang de beste indie / electro / indietronica / postpunk / eclectische pop verspreid over de zaal en foyer!

sluiten

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt tivoli.nl gebruik van cookies