Nieuws RSS

Nederlandse singer-songwriters in 2015 in TivoliVredenburg

donderdag 16 oktober 2014

Het kan je niet ontgaan zijn: singer-songwriters zijn hot en happening, mede dankzij programma's als De Beste Singer-Songwriter Van Nederland. In 2015 is een aantal van hen te zien in TivoliVredenburg, omdat zij binnenkort een nieuw album uitbrengen!

Maaike Ouboter haalde de finale van De Beste Singer-Songwriter. Tijdens haar show in Pandora op 30 januari zal zij de liedjes van haar aankomende debuutalbum, met natuurlijk de hit ‘Dat Ik Je Mis’, presenteren aan het grote publiek.

Ed Struijlaart was vroeger de frontman van Stud Muffins, maar is nu aan een succesvolle solocarrière begonnen. Zijn debuut ‘Head, Heart & Hands’ leverde hem flink wat airplay op, maar nu is het tijd voor album nummer twee en een nieuwe tour. Daarbij wordt Utrecht natuurlijk niet overgeslagen: op 28 maart staat hij in De Helling!

En last but not least: op 31 maart verwachten we Roosbeef, de band rondom Roos Rebergen. Binnenkort komt de nieuwe plaat ‘Kalf’ uit: reden genoeg om dit excentrieke gezelschap live te gaan zien in Cloud Nine!

Ook te zien in TivoliVredenburg:

7 november – Jacqueline Govaert (uitverkocht)
7 december – Niels Geusebroek
10 december – Stevie Ann
11 december – Michael Prins
11 december – Waylon
17 december – Dotan (uitverkocht)
19 december – Dotan (uitverkocht)

sluiten

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt tivoli.nl gebruik van cookies